Monday, July 07, 2008

Gembira sangat....

Today 7/7/08- Hari yang paling gembira setelah lama aku tidak merasai perasaan ini. Pagi ni aku tak masuk ofis, sebaliknya aku ke Pavilion untuk amik pakaian for shooting. Selepas tu, aku ke KL sentral..apa lagi nak balik ofislah. Otw ke KL Sentral , aku cuba sms kawan baik my baby...bertanyakan tentang si dia. Semtara masih awal, aku plan nak jumpa my baby n kawan dia tu. So, kami plan jumpa kat KL sentral. Hampir sejam aku menunggu...maklumlah diaorang dari kolej. Tak perlah menunggu lama, janji aku dapat jumpa my baby. Aku tggu diaorang kat food court. Lama menunggu, tiba-tiba my baby berdiri depan aku. ..aku terdiam
...speechless....rindu yang aku tanggung selama ini kini terubat. aku nak peluk jer dia, tapi maklum sajalah time tu lunch time...so org kat food court tu ramai...aku gembira n seronok tidak terkira. Baby nampak lain, dia makin comel...comel sgt...nak kiss jer pipi....hehhehe...namun aku tak boleh lama. nanti lambat masuk ofis...tak banyak kami borak dah terpaksa berpisah buat sementara...baby thanks sangat dtg jumpa cyg...love u so much....nanti kita jumpa lagi taw...muahhhhh

3 comments:

Nad Eusoff said...

tu kan..
ada hikmah penantian tu...
hope u bahagia ye..

bapakKAU said...

Ok la tu bak kata saida :p

bapakKAU said...

kalO de jOdOh x kemane...