Thursday, July 03, 2008

Hari yang boring...malas.....


Today 3/7/08- Huh! what happend with me? nuthing, blank...blur....erggggggggg.....dari pagi sampai tengah hari and nak masuk petang dah....aku masih tak start lagi satu apa pun kerja. Rasa bosan, malas and fikiran berkecamuk...Masuk ofis, online myspace, bukak blog....chit-chat ngan kawan2 kat ofis...bosan....bukak folder gambar....tak menarik.....dengar music.....ya ado...arggggg...tensionnyer. Aku tak tahu mengapa hari ni jadi cam ne...?...tapi mungkin aku juga ada jawapan untuk pertanyaan aku tu...ermmm...si dia...ya si dia.....aku banyak fikir pasal dirinya...setiap masa aku merindui dirinya....Aku rasa aku dah giler bayang kot...perasaan dan fikiran yang kadang-kala menyeksakan..tetapi dengan mencintainya aku bahagia...biarpun pahit jua aku terpaksa terima...for me si dia adalah everthing for me...cinta aku hanya untuk dia....sah aku giler mabuk kepayang....tapi mengapa ada kawan2 yang bersimpati dengan aku? ...kalian tahu ker apa yg aku hadapi sekarang? ckplah dengan aku? weh..weh....mana korang tau hah?...neway..thanks guys. Berbalik pasal keje kat ofis ari ne....ermmm...sebenarnya aku tengah pening tak tahu yang nak mula dulu...boringlah isu kali ne...puasa,raya oh what everlah....yang penting aku kena siapkan juge. Aku duk menunggu bila designer leh siap depa nyer design for baju raya neh...wani, hatta, fifi..plsss..... satu lagi, pasal cover Sept..tak sure sapalah nak coverboy nyer...Sheikh Muzaffar masih tak berjawab...oh god! banyaknyer bende nak fikir...kalaulah badan aku ni boleh buat dua keje dalam satu masa kan besh ...hahahaha...everyone here also merungut the same thing...keje terpaksa keje...habis ko nak makan apa kalau tak keje?.....malas..malas..malas...abis memanglah keje ko tak akan siap...aku merungut sendiri lak...ermm..tak tahulah kawan2, aku selalu cam ne kalau dah pening sangat nak buat keje...adoi..TOLONG AKU GUYS>>>>>> nak tidor jap...

2 comments:

lotto 649 results said...

This topic have a tendency to become boring but with your creativeness its great.

meenzuleyka said...

apa kata ambik i jer la jd covernya...FOC jer...