Friday, July 18, 2008

i'm sick...

Yesterday i'm so happy because met my baby. Kami jumpa kat Pavilion KL. That time kebetulan aku ambil pakaian untuk shooting cover, dia pulak dengan kawan-kawan kat Times Square. Katanya nak makan kat Chiken Hut..bestnya...tapi tak ajak cayang pun. Kami jumpe kat BB PLaza and have drink..seronoknyer dapat bersama dia.Tapi kan..dia macam cam bad mood jer...nak tahu kenapa? because my new hair style...dia tak suka aku color rambut..., aku ingat nak bagi suprise, tapi rupa2nyer dia tak suka lak..tapi takperlah..nanti aku color balik rambut ne..lama juga gak pujuk dia n bagi dia senyum balik...macam2 aku buat. akhirnyer dia cakap...baby sayang cayang...bahagianyer aku rasa..Today, aku tak rasa macam semalam.Aku rasa bad mood lak, tension dan macam2 aku rasa..because aku rasa tak sihat, selesema n pening kepala...datang kerja just siapkan 2 artikel jer. Ermmm...hingus meleleh jer...bersin tak henti2. Adoi...nasib baik esok cuti...Aku rasa bertambah tak sihat sebab izwa mintak aku tlg dia menyelaras cover shoot. Bukan aku tak nak tlg tapi mmg tak larat...As a one team..aku buat jugak...Adoi...buat kat luar dengan cuaca panas...aku semakin rimas dan letih...aku tak handle sangatlah..nasib baik ada Kak Liza our AD. Dia yg banyak styling pose cover boy kali ini...nak tahu sapa, tunggu maskulin kuar dulu. Nie untuk isu September 2008. Jangan lupa dapatkan maskulin...oklah chio dulu..kepala aku semakin pusing...

2 comments:

pengeran cinta said...

mizie! Tambah vazz skunk eh! Hihihi...tingat kenangan makan kueyteow basah kat pantai dalam dulu...

Nad Eusoff said...

get well soon yep!