Saturday, September 13, 2008

Salam buat semua teman2...
Ermmm...lama juga aku tak up date blog ni....
Bukannyer takder masa, cuma rasa malas pulak nak menulis. tak tahu nak tulis pasal cerita apa.But i think, i would like to share wit u guys how my feeling now...
Maybe agak jiwang, but that what i feel and i think who those sedang bercinta, maybe think the same with me..agree? macam mana nak agree kan, sebab tak tahu apa aku rasa sekarang...heheeh...bukan nak loya buruk, just melawak jer...
Oklah, sttp...apa yang aku rasa sekarang...
Sejak kebelakangan nie, aku tidak nafikan cinta aku paada my baby semakin kuat. even satu hari tak jumpa, aku rasa terlalu rindu...rindu sangat2... biarpun kami berjumpa 2 3 jam selum tu..bila balik umah, aku mula rasa rindu kat dia...sebab mungkin aku terlalu sayang dan tidak mahu kehilangannya...sekarang aku rasa bahagia ada dia...
cuma, masih ada rasa sangsi akan kesetiaan dalam diri aku...memang, bukan semua benda kita tahu tentang pasangan...even we can't read his/her mind...betul tak?
Bukan aku nak rasa cemburu atau tidak mengakui ketulusan cintanya, namun manusia sekeliling, pasti ada yang cuba menghalang kebahagian kami...maksudnya, ada yang nak celah bedah lah.....aku selalu rasa macam tu...aku takut...takut kehilangan dia sebabkan orang lain..
aku rasa dia juga berasa begitu....namun sejauhmana aku tak tahu...
Demi Allah, aku bukan mahu menceritakan kebaikan diri sendiri, sekadar untuk aku sampaikana kepada dirinya, jika dia membaca akan blog ini...dalam cinta aku tidak perlu menduakan pasangan...aku tidak pernah untuk berlaku curang...aku tidak pernah cuba mempunyai hubungan gelap...aku tidak pernah itu melakukan itu...bagiku, buruk baik, suka tak suka kepada pasangan, jika cinta sudah tertanam jauh di sudut hati, cinta yang aku berikan kepada insan yang aku cinta adalah ikhlas. Demi Tuhan, aku bukan manusia pengkhianat cinta. Perasaan yang Tuhan berikan ini adalah satu anugerah yang sukar untuk aku nilaikan dengan wang ringgit. Demi cinta aku kepadanya, aku lakukan yang terbaik. Aku mahu dia tahu....aku tidak mahu lagi merasai kekecewaan, keperitan ditinggalkan dengan alasan yang aku sendiri tidak tahu munasabahnya....My baby, if read this blog, i want u know how deep i love you....
Aku mengharapkan cinta kita adalah sebuah cinta yang jujur...sebuah cinta yang ikhlas....
Bagi teman2 yang mengenali diri ini, mereka akan mengerti siapa diriku..cintaku...

Baby, aku cinta padamu setulus suci kapas putih, cintaku tida yang lain hanya pada dirimu..

2 comments:

Nafisz Daniel said...

semoga abg berbahagia dgn si dia.. amin...

Khairulius said...

mizie, kalo u honest ngan org mesti org honest kat u..

what u give u get back.. kalo baik yg u bagi, maka baiklah yg u terima..

so tak perlu nak risau sgt k..