Saturday, November 15, 2008

Mengapa aku bengang?

Mengapa aku rasa bengang? Hari ini aku terlebih lewat bangun, around 1.15pm baru terjaga. Ari neh ada asgt kat one utama. aku blum lagi bersiap. Bila mata aku mula terbuka, peraka pertama aku buat adalah capai phone kat sebelah. Huh! tak ada sms or missed call dari sesiapa pun. Malas2 nak bangun, tetiba tak sampai seminit aku dpt sms dari kak nutt. aku cepat2 bangun mandi n bersiap. Call abg ritchie coz nak tumpang dia ke tmpt asgt. tapi dia dah pergi...alamak..cam mana neh..dah lah aku lewat...nasib baik kak nutt bagi kete dia..so blhlah aku pegi...dari ampang aku drive ke one u....jalan jam sebab ujan...aku sampai one u,..huh! punyalah susah nak cari parking..kete berjuta....call kawan2 yg dah kat asgt sume tak mahu nak angkat...adoi...last2 aku call kak shima AE aku...dia kata event dah abis dik...mak oii..bengang nyer aku..punyalah rushing...termengah2...berpeluh2...sampai2 event dah abis....wat penat jer...malas lah nak duk lama2 kat situ...aku blah balik umah kat ampang...sampai umah lak...au tgk rumah berselerak, lantai tak bersapu...adoi...ada housemate...tapi depa tak der nak kemaskan..terpaksa aku kemas..alang2 kemas rumah aku kemaskan bilik aku sekalia.....penatnya...malam neh ada suprise birthday party lak kat umah neh...housemate aku wat birthday party....tentu kecoh malam nanti...

2 comments:

cale1910 said...

wish epi bufday kt hOusemate kO tu ek :p

Nad Eusoff said...

jgn bengang2 k..relaks..takder rejeki tuh..
nyway epi bday to ur fwen..