Saturday, December 20, 2008

Perempuan cina berbulu ketiak...


Petang tadi selepas abis grooming n modeling workshop 4 finalist Maskulin,. aku balik umah naik Lrt Star. Lebih kurang jam 7 lebih. Biasalah time ne ramailah orang naik tren. Alhamdulliah, aku dpt tempat duduk..bukan nak duduk sgt pun, tapi disebabkan terlalu penat, kepala terhanguk2...aku duduk. Sampai stesen Hang Tuah, org makin ramai.....tiba2 ada 2 amoi berdiri depan aku. tangan mereka bergayut di palang besi. Aku tgk mereka....dlm pada aku duk tgk2 tertengok benda yang aku jarang dan rasanya 1st time kot...pakai baju dah lah takda lengan...punya confident slh sorang amoi ne...ko org tahu aku tgk apa? mak woii kalah bulu ketiak aku...x pernah aku tgk popuan berbulu ketiak....kalau lelaki biasalah berbulu ketiak...ne popuan..adoi....potong stim..harapkan muke jer lawa...what say ur guys? memang ada ekk popuan jenis macam ne? atau amoi ne jenis popuan malas nak buang bulu ketiak tu....geli gelemang aku tgk....

3 comments:

nicq said...

pengsan........

Anonymous said...

Ada perempuan berbulu ketiak. Banyak kali aku nampak. Kalau perempuan Cina, usually the ones from China. Malaysian Chinese quite rare, but got (dulu my ex-gf Cina tapi dia tak cukur ketiak dia).

As for my thoughts on hairy females, I'm alright with it. After all, it's just hair. Nothing scary about it. :)

Anonymous said...

tengok bulu ketiak gadis cina stim..stim tau