Saturday, January 17, 2009

Kesetian dibalas kekecewaan

Perasaan, jiwa aku kusut. Kesedihan, kekecewaan dan penderitaan ini tidak tertanggung lagi. andai kalian di tempat aku, pasti kalian mengerti bertapa seksanya aku untuk menghadapi semuanya ini. Hah...ramai kawan nasihatkan aku, jangan nak diikutkan sangat perasaan tu. what do u mean? Korang tak rasa bolehlah cakap....yg tanggung aku neh.

Arrrggggggg....hidup tak guna kalau aku sering menerima takdir kekecewaan. Kalau aku ne tak kuat iman, tak fikir agama, tak fikir balasan Tuhan, tak fikir arwah ibu, dah lama dah bangunan 14 tingkat aku terjun, takpun minum racun. Lagi best kalau dapat duduk tengah2 highway...terus kena langgar...wah....best tu.

aku tak tahu nak cakap lagi, apa yang aku hadapi ini benar2 bermain dengan perasaan sehingga aku lemah untuk berdepan dengannya. "what eva happen ill not leave u!"....adakah itu pasti?

5 comments:

Jus Epal said...

hey cute baby
jgn risau ...ramai lg yg syangkan kamu. be strong be cool.

rizz said...

sabar lar erk..:)

Meen Zuleyka said...

i pernah alami

Delly said...

Just a simple phrase to remember: love somebody who LOVES you. So stay cool, be who yourself, Insya Allah ada yang lebih baik menanti...

Anonymous said...

be yourself and love yourself..