Monday, April 27, 2009

Good boy gone bad boy.....puas ati aku


Almost a month aku tak update my blog ne....bukan apa, malas sngt nak menaip.Huh! tapi ari neh..(27 April), at 1.54am..aku blum tido, mata tak mengantuk..entah knp..mungkin aku byk berfikir. Dan paling penting hatiku kecewa, berkecai sudah...

Kesetian cinta aku selama ini dicurangi...

mana kesetian kau pada janji2 lalu?

kerana cinta ini...aku jadi giler, tak ketentuan.....tapi aku masih ada pedoman....ada arah yang aku tuju...satu tujuan yang akan aku lakukan secara besar2 besaran

tidak berguna lagi untuk setia krn cinta....sebab aku dah buat keputusan

i will be a wild and bad boy after this

"Good boy gone bad boy".....kau nak tgk sgt aku jadi cam ne kan?

2 comments:

rizz said...

heheh lmenya die xupdate blog..smoga cinta bkekalan k hehe

Delly said...

Don't get mad, get even!