Monday, October 05, 2009

Potluck raya..

Setelah agak lama aku berdiam diri tak blogging.Aku kembali dgn cerita serba ringkas. Yesterday nite (4/10/09), aku dan housemate buat makan-makan skit kat umah. Bukan open house but potluck raya namanya....hahahhaha..kesian kekwn kena bawak makanan. Tapi kami tuan rumah sediakan jugalah makanan dan minuman. Potluck ne aku invited close friends jer. X ramai pun jemput. Dah lama kami semua tak berkumpul ramai-ramai cam ne. Nie lah pertama kali kami berkumpul selepas raya hari tu. Kalau x bersungguh2 nak jemput diaorang, x adalah kami berkumpul. ang xbesh tu aku sorang jer beria2 pakai baju melayu....hahahahahh..tuan rumah katakan..neway kat bawah ne gambar2 aku dan kekwn sempat di snap...

Aku, chef Mad (Mawi oh mawi)malu2 lak dia dan Rini. Thanks mad bwk dessert yang best giler. Rini, bahulu ko tak tahu bilalah nak abis tu. eway thans guys.


All my close fren....dr kiri aku, din, oda, sharm, kerel n man (myhousemate), rini, arm, ika, kimi and epy. Mereka mmg happy selalu...

Hah..kan aku dah ckp...diaorang nie sume mmg happening sungguh.Happy giler dpt kwn2 cm diaorng ne sume..
Last photoshoot dgn my sis yg pakai spec tu....

1 comment:

farish H said...

hehe i tot see u kat q bistro lah rituu