Thursday, December 06, 2007

SATU PEMBERIAN

Gelang magnet...cantik gak

Tiga hari lalu, aku menemai my step sis lepak2 ngan kawan2 dia kat sec 27 Shah Alam. Takder apa nak buat, kat rumah so aku ikut jer...aku kenal lah member2 dia..sumenyer creative person..ada pelukis, jurufoto...besh gak lah lepak ngan diaorang...masa duk lepak2 ada someone call me to meet up....alamak letih lah pulak...tapi tak per lah..kejap jumpa dia..aku ajak sekali my sis tu ikut...kami lepak tak sampai sejam...lepas tuh chow....masa aku dah nak beli....hamba Allah ner..panggil aku jap ke kereta dia...aku ingat nak ckp per2lah...tetiba dia hulur 1 box...."this for u.." alamk..ni aku tak suke neh...bagi2 hadiah...aku bukan suke sgt bila org bagi2 hadiah cam ner tanpa ada apa2 hari istimewa...anyway thanks.susah2 jer...dalam kereta aku bukak box tuh...wah! cantik...dia bagi gelang tangan lak....tqtqtqtqtq..sangat...hohoho.....so, ni lah gelang tangan yang dia bagi tuh.....

2 comments:

gelang magnet said...

eh maaf saya kira ada artikel gelang magnet silahkan kunjungi situs kami bila berminat dengan gelang magnet di www.gelangmagnet.net

gelang magnet said...

eh maaf saya kira ada artikel gelang magnet silahkan kunjungi situs kami bila berminat dengan gelang magnet di www.gelangmagnet.net