Saturday, March 14, 2009

ATV RIDE XTVT DAN SURPRISE BIRTHDAY CAKE

Today 14/3/09- Hari kedua selepas my birthday. Today aku bersama team Maskulin dan finalist Pencarian Lelaki Maskulin ada xtvt terakhir sebelum final pada 5 April 2009 nanti. ATV Ride challenge anjuran G-Motosport selaku penaja hadiah kepada pemenang ini diadakan di sec.7 Shah Alam.Xtvt yang menguji ketangasan ne mmg seronok bila sekali try...aku tak lepaskan peluang, cuba jugalah. Ne kali kedua aku try ATV, pertama kali masa aku ke Adelaide, Australia dulu. Lokasi dan permukaan bumi lebih mencabar berbanding yang diadakan hari ni. Tapi tetap menyeronokkan. Kejadian x berapa nak baik apabila salah seorng finalis telah melanggar salah seorang staff dari G-motosport kerana hilang kawalan. Laju pulak tu si finalis tu bawak. Suasana senyap sekejap...x sangka acident tu boleh berlaku. Nasib baiklah tidak mengalami kecederaan teruk. Xtvt ATV Ride ne abis kira-kira 1.30 pm.

Selepas xtvt tu, team dan semua finali bergerak pula ke sec.13, untuk menikmati makan tengah hari di Burger King, penaja makan kami sepanjang PLM ne...hai, naik muak dah asyik makan burger jer..huhuhuhu...disebabkan agak kepenantan dan tidak sihat, aku memutuskan untuk tidak join the group.Last2 terpaksa pergi juga sebab my editor suruh pergi sebab banyak burger yg mereka sediakan. Tanpa fikir apa2 aku pegi ke burger king tu. Aku bukak saja pintu semua nyanyikan happy birthday kat aku...arggghhhh..aku terkejut giler arrr...aku x sangka diorang sume rupa2nyer dah plan nak wat surprise birthday kat aku...huhuhu..terharu rasanya...biarpun dah 2 hari berlalu, dia orng msh nak celebratekan..terima kasih bebanyak...Sepanjang 29 tahun hidup, inilah kali kedua aku disurprisekan dengan kek. Pertamanya malam birthday aku...my housemate surprisekan dengan 1 slice kek..tapi hari ne sebijik kek...x pernah selama ni dlm hidup aku dpt rasai pglman mcm ne...sekali lagi guys..thank you so much...

1 comment:

rizz said...

bestnyaa bile final plm tuh hehe kim slm issam ehh:p