Monday, March 16, 2009

PLM ATV RIDE CHALLENGE

Tarikh: 14 Mac 2009
Lokasi: Sec.7, Shah Alam

Hari sabtu lalu, finalis Pencarian Lelaki Maskulin telah menlakukan aktiviti terakhir mereka sebelum ke final. Aktiviti kali ini lebih ekstrem dan mencabar. ATV Ride Challenge anjuran team Maskulin bersama penaja kami G-Motosport telah menguji ketangkasan, keberanian dan sudah tentu maskuliniti para finalis. Berikut antara gambar2 yang sempat dirakam sepanjang aktiviti itu dijalankan. Untuk paparan lebih lanjut, jangan lupa untuk mendapatkan MASKULIN isu Mei'09. Lebih banyak aksi yang kami paparkan.

Dua finalis yang menggayakan t-shirt rasmi Pencarian Lelaki Maskulin musim ke-3 ini. Gambar ne dirakam oleh jurugambar kami Aswal ketika sesi brefing oleh editor dan pihak G-Motosport. Ketika ne boleh tgk wajah finalis yang tidak sabar2 lagi untuk mencuba ATV.
Inilah ATV yang digunakan oleh finalis untuk cabaran lasak ini. ATV ini juga antara hadiah yang bakal dimiliki oleh pemenang pertama dan kedua. Best kan diorang, dapat hadiah ATV kalau menang.

Nampaknya finalis tidak sabar2 lagi ingin mencuba ATV ne. Dalam gambar kelihatan Mad, Ary, Isam, Amrani, ucop, Zarin dan Kazman...masing2 mula memasang strategi.huhuhu

Aksi salah seorang peserta yang memulakan cabaran. Nampaknya mereka begitu teruja sekali. Ada yang pertama kali mencubanya... dalam gambar adalah Ary.

1 comment:

rizz said...

wahh am.. nak nek gak ah moto tuh hehe