Wednesday, June 17, 2009

August 09 Photoshoot

Last 10 June 2009- Is cover shoot with Fizo Omar, new actor and bekas pemenang tempat kedua Hero Remaja 2008. Concept/issue for August more fresh and healthy.Based on Fizo lifestyle and personality, we think Fizo is suitable candidate to be featured in the cover...hahahahhah. So, here behind the scene photos taken by Abang Nan, our make up artist. You guys rasa..Fizo ok tak jadi cover Maskulin? Pls do comment...

This time Fizo terpaksa menahan body dari tenggelam dalam air. Dia guna kekuatan perut...terketar2 dia time tu...sabar Fizo...sabar...


Nak sangat efek air jatuh ke muka, akulah yang tuangkan air ke atas kepala si Fizo neh..berkali2 ulang sampai merah mata si Fizo. Kesian dia, tapi kejesama yang diberikan sangat memuaskan. Keje ngan Fizo korang tak perlu risau....he so nice...

Aku memberikan arahan untuk Fizo berikan pose terbaik. Si Leezard tgk jer ekk? cam mandur jer ko neh. This shoot ada yang menarik...susah gak arr nak pilih yang terbaik.

Epul..memang photografer kesayangan aku. Dia memang berikan effort 100% pada kerja dia. Senang, rajin dan banyak bantu aku dari segi photography. Yang paling aku respect dia neh..tak takut malah tak hiraukan keselamatan dia sendiri. Korang tengoklah dia berdiri atas palang besi tu..Aku cakap dia..hati-hati Epul. * Kelihatan si Paan (baju merah) our graphic artist, Ayie selaku asst. photografer and Leezard lagi.

Hati-hati Fizo. Posing, posing gak jangan terjatuh sudah. Kedalaman air tu mencecah 12 Meter.





3 comments:

RyZ4L said...

owhh..lurve fizow!
and Mizi put my name as Ryzal *** ? haha. :p baru perasan.
anyhow. stay strong yeah mizi!!!! :D

rizz said...

bestnya photoshoot hehehhe!

Khairulius said...

hebat