Tuesday, June 16, 2009

HARI YANG BIASA2 SAJA

Cam mana i want to start this...?arhhhh...i start from the early morning....wake up seperti biasa and get ready go to work.Leave home around 6.40am...damn early..itulah rutin hari-hari aku. Kena cpt coz jalan pasti jam..budak2 skolah dah start klas kan....b4 that...dah lama aku tak text to someone yang pernah jadi so special 4 me...just wish good morning and hope dia sihat and happy alwayz with new love...sedihkan...dia dah pun ada cinta baru. asal bahagia lah ko ngan orng baru...

Menjelang thari...aku gatai tangan tekan nombor dia...nak ckp ngan dialah kononnya...but then berpuluh kali call tak berangkat...dia neh betul2 dah xnak kwn langsung ngan aku ker?....mmg aku rasa sedih gak arr....how come dia leh lupe aku cam tu jer. oklah...sudenlly time im do my work, dia wat misscall.knp aku call tadi x nak angkat...terpaksalah aku call blik.Coz nak jaga hati dia aku tahan kemarahan....bukan marah but geram giler ngan sikap dia...mcm2 alasan x kukuh langsung dia bagi....up 2 u lah....but...apa2 pun aku rasa lepas rindu coz leh ckp ngan dia even just for a while...so, u dah nyatakan yg u in love with ur fren sendiri....oklah...aku dah xmahu kacau ur life..mmg jodoh kita xpanjang and i admit that it was my fault...I dun think so...hahahaha... just forget it!!!!

I dunno what i'm doing actually....sepanajang hari kat ofis i done nuthing...hahahaha, malas and bengap giler nak start keje...So, aku just on9 jerlah...Imo.im ..chat with kwn2...aku ada chat with my new fren...dah kenal almost 1 month...kwn kpd kwn aku juga...kesian dia ada mslh skit....so dia luahkan lah kat aku...katanya dia dalam dilema....tersempit...nak keje part time terikat ngan kontrak company tmpt dia bernaung..nak tunggu job from the company...haram xdpt...lagi sedih bila dpt tahu yg kwn2 satu company ngan dia dpt lebih byk publisiti drp dia.mana x sedih kan...owh yer..kwn aku neh baru jer nak berjinak2 jadi penyanyi.Aku nasihat jerlah dia supaya bersabar...apa yang berlaku pasti ada hikmahnya...bersabar dan pasti ada yang lebih baik akan tiba nanti...aku nak tlg pun...yerlah aku cuba bantu semampu mungkin... sore u mmg besh arrr!!!

Aku stay ofis till 5....lepas tu aku trus cabut pergi asgment kat Pavilion...ada boutique lunch..TUMI...jenama beg dari USA....aku sampai awal...so aku gi lah butik Michale Shu dulu...jumpa n choose baju for team photoshoot on tis friday.Hahahaha...senang hati coz baju2 yang aku nak ada and sume dapat sepasang sorang.Tunggu hasil photoshoot nanti....very da glamour you!!! hahahah...thanks to Michale and his assist. Bob...(orang kurus kering tapi dipanggil Bob, x kena langsung).Lepas tu aku pegi lah Pavi...yang skit hatinya nak menunggu punyalah lama...dahlah x diberi kerusi...lenguh bukan main kaki aku neh..menyumpah2 jer...bila dah start kejap jer dah abis....selalu cam tu kalau event cam tu.....neway...plan nak lepak ngan chef mad kat mamak dkt umah aku terpaksa di 'cancel'kan..yerlah dah lewat aku masih di situ...balik2 umah dah kepenatan oooooo.....Aku up dated blog ne sebelum mandi...kuikuikuikui.

1 comment:

rizz said...

sme la mlas tol nk wat keje kan lately haha