Monday, June 15, 2009

HARI BERSAMA KELUARGA

Dah lama rasanya x bersama dgn my housemate yang hensem2 neh...smlm...semua ada kat rumah.Kiranya hari sekeluarga lah...biasanya kalau hari minggu, Sharm xda kat umah.selalui outstation, keje dia...man ngan khairil lak, kalau x duduk umah...diaorang selalu kuar. Tinggal lah aku seseorang kat umah.Aku mmg jenis malas nak kuar kalau weekend.better duk umah berehat and wat xtvt aku paling gemar....ZZZZzzzZZZZzzzzzzz......huhuhuhu...Nak jadi cerita, semalam, kami berempat gi makan bersama kat tempat biasa...kat Desa Pandan...lepas makan kami gi mcD gi beli ais krim...kebetulan sebelah McD tu ada kedai barangan elektrik.
"Alang2 dah kat kedai jual peti ais, jom kita gi tgk...."kata sharm. Yerlah dah lama giler kami serumah plan nak beli peti ais...dah setahun setengah ari tu baru lah kami beli...huhuhuhu...booked and pay deposit dulu...maybe next month peti ais tu dah ada kat umahlah...hahahahha..persediaan utk bulan pose katanya....tgklah lepas neh mesti penuh mkanan kat dlm peti ais tu...kawan2 jom kita membazir duit beli ais krim.


Ne lah housemate aku yang ganteng2...si baju hitam is Man, baju putih Kerel and blue t is Sharm...mereka ini lah yang selalu membuli aku kat umah...masing2 keje hebat....power rangers sumenya...hahahhahha
Hah..nelah peti ais yang bakal ada kat umah bulan depan..huhuhuhu....yang herga RM699 tu jerlah..simple2 jerlah.asalkan leh letak lauk pauk....xlah basi cam gitu jer....Aku serender kekwn..kalau korang beli sayur, lauk nak mask...aku tlg potong bawang jer....tak reti masak....hahahh

2 comments:

rizz said...

ecem la yg bju putih tu ahhak matila**

Anonymous said...

i knw the guy wit the white n black t shirt.. not tat i knw them, but i saw them before..